Küçük Kadınlar Kanal D'de


küçük kadınlar,küçük kızlarKüçük Kadınlar 2008-2009 dizi sezonunun iddialı dizilerinden olarak yakında Kanal D'de yayına girecek ama aynı adlı kitaptan yola çıkarak daha önce çeşitli ülke ve dillerde benzeri yapılmış dizilerden farkının ne olacağı konusunda bekleyenlerinin aklında şimdiden soru işaretleri oluşmaya başladı. Başrollerinde Ekin Türkmen, Ali İl, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Burak Sağyaşar ve Selin Ilgar'ın oynayacağı Küçük Kadınlar daha önce tutan bir proje olarak Dawson's Creek benzeri Kavak Yelleri Dizisinde olduğu gibi birebir kopya olarak başlayıp daha sonra kendi yolunu mu bulacak yoksa her yıl olduğu gibi başladıktan kısa süre sonra biten dizi furyasına mı katılacak şimdiden merak konusu.

Elbette tüm bu soruların ve akla gelen benzeri soruların yanıtları Küçük Kadınlar 1. Bölüm sonrası yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayacak. Küçükkadınlar adlı yapıma şimdiden başlarılar dileriz.

Bıçak Sırtı Yerine Yol Arkadaşım

yol arkadaşımBıçak Sırtı Dizisi seçkin oyuncu kadrosuyla, kaliteden taviz vermeyen bir yapım
olarak izleyicilerinin istememesine rağmen 30 bölüm sonunda maalesef bitti ama Kanal D Bıçak Sırtı ile aynı gün ve saatte yeni bir diziyi ekranlara taşımaya hazıranıyor. Adı, Yol Arkadaşım ; dizinin senaryo ve yönetmenliğini Çağan Irmak üstleniyor. Özge Özberk, Polat Bilgin ve Sinan Tuzcu gibi oyuncuların başrollerini üstlendiği dizi Ayvalık'ta kendisi ve kasabayla çatışan Ayla'nın öyküsünü ekranlara taşıyacak. Bıçak Sırtı'nın yerini tutar mı bilinmez ama dizi şimdiden Pazartesi 22:00'daki yerini aldı bile...

Diğer Diziler

Kavak Yelleri, Kanal D'nin en başarılı dizilerinden bir diğeri, başrollerinde Başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver 'in oynadığı Kavak Yelleri Dizisi her Perşembe ekranlara geliyor. Genç bir arkadaş grubunun başında esen kavak yellerini anlatan dizi müzikleri ise Pinhani'den.

Köprü Dizisi, Star Tv ekranlarında Ayşe Kulin'in Köprü adlı romanından uyarlanmış olarak ekranlara geliyor. Faruk Yazıcı ve Zeybek Yüzbaşı'nın performansıyla göz doldurduğu Köprü dizisi müzikleri ise Aysun Gültekin'den ; Efelerin Efesi , Şu Kışlanın Kapısına

Benim Kalbim Yaralı, Senin Sevdan Karalı

Erzincan'a Girdim Ne Güzel Bağlar