Bıçak Sırtı 21. Bölüm İzle Youtube




Altın, mücevher ve tektaş yüzükler konusunda ünlü Altınbaş Pırlanta ve Kuyucumluğun sunduğu 18 Şubat akşamı ekrana gelecek Bıçak Sırtı 21. bölümde Orhan artık her şeyi göze almıştır. Ucunda ölüm de olsa tehlikeye atılmaktan çekinmez. Şantajcının verdiği adrese bu kez silahlı gider. Hayatını kâbusa çevirenin kim olduğunu öğrenmeye kararlıdır. Gördükleri karşısında dehşete kapılır. Düşmanının bu kadar yakınında olduğu aklından bile geçmemiştir. Ama biraz sonra olacaklar, asıl belanın yeni gelmekte olduğunun habercisidir.

Köşkün ağırlığından kurtulmak, üstelik Ali’nin yanında olmak Nisan’a iyi gelmiştir. Ama Orhan için endişelenmektedir. Murat da yeni hayatından memnundur. Rana Sultan için ise Cankurtaran’a alışmak hiç kolay değildir.

Oğluyla bolca vakit geçirmeye başlayan Ali, artık Murat’ın ona baba demesini istemektedir. Nisan, Ali’nin acısını gördükçe nasıl bir çıkmazın içinde olduklarını daha iyi anlar. Murat’a gerçeği söylemek, kendi anneliğini reddetmek olacaktır.

Bu arada tam çöküşe geçtiği noktada Orhan’ın karşısına hiç ummadığı bir fırsat çıkar. Dört elle sarıldığı fırsatın, sinsi bir düşman olduğunu bilmemektedir. Üstelik köşkte de bambaşka bir engelle karşılaşacaktı

1 Comment:

Adsız said...

nisan ve alinin aşkı çok güzel
gerçekten .pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum.