Bıçak Sırtı 19. Bölüm Youtube





Bıçak Sırtı
19. Bölümde Mehmet perişan, Güneş endişeli

Kanal D’nin başrollerinde; Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Mehmet Günsur, Erkan Can, Melisa Sözen, Vildan Atasever, Tuğrul Çetiner ve İpek Bilgin’in oynadıkları sevilen dizisi “Bıçak Sırtı”nda 4 Şubat akşamı da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Konuşmayı reddettiği annesinin feci ölümü, Mehmet’i perişan eder. Kazanın şoku ve suçluluk duygusuyla başa çıkamaz. Belki de aynı sonu kendisine hazırlayacak şekilde yaşamaya başlar. Bundan en fazla etkilenen de Güneş olur.

Ölüm haberi köşke bomba gibi düşer. Mehmet’in hali bütün ailenin içini parçalarken Selim Reşat’ın oğullarından yıllardır gizlediği bir gerçek, Orhan’ı derinden sarsar. Art arda gelen olaylar nedeniyle köşkten ayrılamayan Nisan içinse artık gitme vakti gelmiştir.

Murat futbol maçına Orhan’ı çağırdığından beri Ali yıkılmış gibidir. Ne yaparsa yapsın oğlunun gözünde baba olamayacağını, onun Orhan’a duyduğu sevginin önüne geçemeyeceğini düşünmektedir. Zaten Nisan’ı da kaybetmiştir. Çaresizlik içinde aklına geleni yapmaya karar verir. Ama kapısına kadar gelen güzel bir sürpriz, onu bu kararından vazgeçirmeye yetecekti

1 Comment:

Adsız said...

spr olck bu bölüm..