Romantik Evlilik Teklifi



Bıçak Sırtı 23. Bölüm'de Ali, Nisan’a evlilik teklif ediyor!

Nisan’ın kısır olduğunu öğrendikten sonra verdiği tepkiyle onun kırılmasına neden olan Ali, kendini affettirmekte gecikmez. Ve Nisan’a evlenme teklif eder. Onların ilişkisini kuşkuya yer bırakmayacak şekilde gören, bir de üstüne evleneceklerini öğrenen Rana çileden çıkar. Kızıyla aralarında büyük bir tartışma yaşanır. Rana’nın bu evliliğe engel olmak için yapacağı şey ise olayların kontrolden çıkmasına yol açacaktır. Ali uzun zamandır ilk defa bu kadar mutludur. Üstelik sevincini katlayacak başka bir gelişme daha vardır. Bu arada yıllar sonra babalığı yeniden öğrenmeye başlayan Numan ile Leyla arasında, Ömür’ün yaptığı bir şey nedeniyle kırgınlık olur. Ancak yaşadığı büyük bir şaşkınlıkla haksız olduğunu anlayan Numan, bu çocuğun yaralarını nasıl saracağını düşünmektedir. Selim Reşat hastanede bilinci kapalı halde yatarken odaya beklenmedik bir ziyaretçi gelir. Tanımadığı bu kişinin, hayatlarını allak bullak etmeye başladığını ise henüz kimse bilmemektedir. Selim Reşat kendine geldikten sonra gözleri Orhan’ı arar. Ancak oğlu vedalaşıp gitmiştir.

4 Comments:

Adsız said...

herşeyin baş sorumlusu nisan nasılda sıyrılıyor her şeyin içinden,.. işte kadınların düzenbazlığı... orhan neden suçlanıyorsun ki? al serranın elini ve çık herkezin karşısına açık alınla..

Adsız said...

kadınlar sorumluluk sahibi diye gözükür ama asıl olan tersidir. orhanın oğluna sorumluluğu ve oğlu ile ilişkisi nisanda var mı sizce? neden ilişkisini anlatmak işi önce babaya düşerki, babayı kötülemek için değil mi? bu kadın düzenine yeter artık yahu? artık eski babalar yok ...profiller değişti görsenize?

Adsız said...

esas sevgi serranın ki! diğerleri sahte?

Adsız said...

yazarlar dikkat.....
selim reşatın taş kalbi var dediniz ama hanedandan olmayan bir çocuğu kabul edebiliyor... öyle mi?... bu bir çelişki?