Bıçak Sırtı Kısa Fragman Video



Başrollerinde Fikret Kuşkan, Mehmet Günsür, Nejat İşler, Erkan Can, Melisa Sözen ve Vildan Atasever'in oynayacağı yeni Kanal D dizisi Bıçak Sırtı'nın fragmanları bir süredir ekranlarda dönüyor ama sanırım merak uyandırma takdiği gereği ne oyunculardan ne kanaldan ne de yapımcı TMC'den bir haber gelmiyor. Bir dönem dizisi olan Bıçak Sırtı, Osmanlı Hanedanının son üyeleri Osmanoğulları ailesinin sürgün günlerini ekrana taşıyacak.

Şuan için tüm gözler başrol oynayacak yukarıda ismi geçen oyuncularda, herkes daha şimiden müthiş kadro bir arada diye yorumlar yapıyor ama dizinin konusu gereği tarihteki esas oyuncuları ( son Padişah Vahdettin'den Mustafa Kemal'e kadar) kimlerin canlandıracağı açıklandığı zaman bir bu kadar daha şaşıracağız gibi. Umalım da bu büyük tarihi konuyu, tamamen aşk üzerine bir kurgu gölgelemesin.

1 Comment:

Yasin Koc said...

Hele de bu fragmandan sonra bu dizinin pek de "dönem filmi" olması ihtimali bana uzak geliyor. Zaten resmi bir makamdan da açıklama yapılmadığına göre, daha çok polisiye bir dizi olacakmış havasında bir fragman hazırlanmış. neyse yakında göreceğiz zaten.