Üç Yakışıklı Aynı Dizide

Bıçak Sırtı, Nejat İşler, Mehmet Günsür, Fikret KuşkanBıçak Sırtı; Yeni sezonun en iddalı dizisi.

Sadece fragmanıyla bile ‘bu kış ekrana damgamızı vuracağız’ sinyalini veren dizinin oyuncu kadrosunda yok, yok! Nejat İşler, Mehmet Günsür, Fikret Kuşkan, Vildan Atasever, Erkan Can ve Melisa Sözen dizinin başrol oyuncuları. Dizi, konusunu Türk Tarihi’nden alıyor ve Osmanlılar’ın sürgün acılarını anlatıyor.

Dilerim Kanal D, reyting uğruna bu dizinin kalitesinden ödün vermez ve reyting uğruna diziyi yayından kaldırma gibi bir gaflette bulunmaz. Neden böyle diyorsun, diyenler çıkabilir aranızdan. Hemen açıklayayım; Kanal D’de böyle bir huy var. Geçtiğimiz dönemlerde Ödünç Hayatlar ve Esir Kalpler adında iki dizi başlatmışlardı. Ödünç Hayatlar’ın başrolünde Çetin Tekindor, Cenk Ertan, Berrak Tüzünataç vardı ve gerçekten çok kaliteli, alışılagelmişin dışında bir diziydi ama dördüncü bölümde yayından kaldırıldı. Keza Esir Kalpler; onun da başrolünde Serhat Tutumluler ve Zeynep Beşerler vardı. İşçi haklarını konu alan ve günümüz modernizasyonunda çekilmiş bir diziydi. O dizi de iki bölüm filan yayınlandı sanırım. O yüzden diyorum, umarım bu kez aynı hataya düşmez Kanal D! Hep birlikte izleyip göreceğiz!

Kaynak:Dilara Pekel - gecce.com - 17 Ağustos

2 Comments:

Adsız said...

bu dizi izlenmez mi yaaaa:))

Adsız said...

BU DİZİ YÜKSEK REYTİN ALIYOR ANLAMDIM O SAATTE DAHA GÜZEL VE KALİTELİ DİZLER VARKEN KONU BİLİNDİK KONU OĞLUM İÇİN DİZİSİNİ BİTİRDİRE HALA BU DİZİ NEDEN YAYINDA