En İyiler Bıçak Sırtı'nda

bıçak sırtı ekibi bir aradaBıçak Sırtı


Nejat İşler, Fikret Kuşkan, Mehmet Günsur, Erkan Can, Melisa Sözen, Vildan Atasever'in de aralarında bulunduğu dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Bıçak Sırtı" adlı dizi, yakında KANAL D'de ekrana gelecek.

1. Bölüm 10 Eylül Pazartesi 21.45'de

TMC'nin yapımcılığını üstlendiği, Gaye Boralıoğlu, Neşe Şen, Şerif Erol, Gülden Çakır ve Emine Algan'ın senaryo yazarlığını üstlendiği "Bıçak Sırtı"nın yönetmeni, daha önce reklam yönetmenliği yapmış olan ve "Anlat İstanbul" filminin yönetmenlerinden Selim Demirdelen. Dizi, 10 Eylül'den itibaren her pazartesi saat 21.45'te Kanal D'de yayınlanacak.


Soyluluk ve Yoksulluk

"Bıçak Sırtı", yasak aşklarla, ihanetlerle, babalığın ne olduğu meselesiyle, soyluluk ve yoksulluk kavramlarıyla örülü sürükleyici bir drama. Dizi, bir yandan bu iki sıradışı adamın alışılmadık mücadelesinde, gerçek babalığın ne demek olduğu sorusuna cevap bulmaya çalışacak, diğer yandan ise karmakarışık bir ortamda filizlenen yasak bir aşkı anlatacak.

1 Comment:

Adsız said...

ben mehmet günsur hayranıyım ona aşığımda da denilebilir yanii
onun olduğu her diziyi izlerim abiii o zaten basit şeyleri seçmez illaki bu dizide beyazgelincik gibi şahanedir ki o bu diziyi seçtiii oynadığı karakter beyaz gelincikteki mustafa gibi deli dolu biri başlamasını sabırsızlıkla bekliyorummm umarım bunu okursunnnnn.........